Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.03.2017 16:20 - Окултните ритуали не са безобидна игра
Автор: cvetivalkova Категория: Забавление   
Прочетен: 2023 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 02.03.2017 16:23

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Много често деца,а и вече пораснали такива , се занимават с карти „ Таро ” , с  дъски за викане на духове и други подобни окултни ритуали.Смятат ги за забавни  и невинни игри , подходящи за прекарване на една приятна вечер с  приятели.Викат духовете на починали близки или на известни личности , задават  им въпроси , искат им съвети…image,   За жалост това е масово явление , породено от любопитството на човек и от  жаждата му да разбере какво се случва в онова непознато за него измерение.   Има ли някъде някаква информация за този вид извратени обичаи ?   Тези , които четат Святото Слово с Божията мъдрост , знаят , че Там има  стихове по тази тема.   Eто библейски стихове от книгата    Второзаконие 18-та глава   10 Да няма сред тебе някой, който да прекарва сина си или дъщеря си през огън,  нито един прорицател, окултист, гадател или магьосник,   11 никакъв чародей, запитвач на зли духове, врач или човек, който извиква  духове на мъртви;   12 защото всеки, който прави тези дела, е омразен на Господа и поради тези  мерзости Господ, твоят Бог, изгонва тези народи пред тебе.   13 Съвършен да бъдеш пред Господа, твоя Бог.  
  Защо Господ ни казва да се пазим от това?Защо ли , защото викайки духове , ние  отваряме портата водеща към злите сили , и каним демоните в нашия  свят.Всъщност те се представат за хората , които сме призовали.Това са  падналите ангели , които подмамени от лукавия , са го последвали и му  служат.Целта им е да заблудят и нас , по този начин да ни отдалечат от  Създателя и да ни отнемат спасението.   В тези стихове е споменат и обичаят да се прескача огън , нещо , което се  прави в България от хора , които вярват , че така стават по-здрави и по- силни.Напротив , това е опасно и е забранено от Господ.   Няма как нашите близки или други починали хора да ни посетят.Когато човек  умре, той издъхва.Буквално Нашият Творец взема дъха/духа/живота му обратно при  себе си.Той ни го е дал , още когато сме били в майчината си утроба и при  смъртта ни , си го взема.Ето прочетете         Битие 2   7 И Господ Бог създаде човека от пръст от земята и вдъхна в ноздрите му  жизнено дихание; и човекът стана жива душа.      Еклисиаст 12   7 и се върне пръстта в земята, както е била,   и духът се върне при Бога, Който го е дал.  
  Това е същността на смъртта - първата смърт, тя е сравнена със състояние  подобно на сън.         Йоан 11   11 Това изговори и след това им каза: Нашият приятел Лазар заспа, но Аз отивам  да го събудя.   12 Тогава учениците Му казаха: Господи, ако е заспал, ще оздравее.   13 Но Исус бе говорил за смъртта му, а те мислеха, че говори за потъване в  сън.   14 Тогава Исус им каза ясно: Лазар умря.  
    Снощи по канал CBS Reallity гледах предаването "Оцелели след паранормални  атаки".Гледам го от любопитство , макар там да представят духовете , като  починали хора.Понякога споменават и демоните , които са слугите на  Сатана.Според създателите на риалитито и те ни посещават , но по-рядко.   Примерно историята разказва за дух на дете , което е починало преди години и  незнайно защо е останало в дома си.Според тях , то или не знае , че е умряло ,  или пък се чувства объркано и уплашено ... И изведнъж прави неща , които  застрашават живота на новите собственици на къщата.Това не е никакво дете , а   си е реален демон , служещ на Дявола.   Ще споделя с вас това , което гледах снощи.Едната от историте беше разказана  от жена , която плачеща обясняваше какво са преживели тя и синът и при среща с  паранормалното.Минали са много години откакто се е случило това , синът е бил  на малко над 2 год , а в момента на заснемането на сериата беше вече  тийнейджър.Няма да давам подробности , ще ви кажа само , че зъл дух се е  вселявал в детето и контролирал тялото му.В тези моменти , тя е вземала  Библията , започвала да чете от Нея и след като "детето" започвало да ръмжи ,  да рита и обижда , не след дълго се успокоявало и заспивало.   Жената беше много разстроена и видимо се чувстваше виновна.Каза , че преди да  започне този кошмар е ползвала карти "Таро".Каза също,че синът и е вече на 13  год , но страда от страхова невроза , параноя , и че не може да спи на тъмно. За това , приятели , стойте далеч от тези окултни ритуали!  



Гласувай:
3


Вълнообразно


Предишен постинг

1. barin - И аз мисля по този начин за окултните ...
13.05.2017 12:24
И аз мисля по този начин за окултните игри. Те не са за всеки и има много измамници. Истинските ясновидци и гадатели са малко.
Поздрави!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: cvetivalkova
Категория: Други
Прочетен: 26138
Постинги: 8
Коментари: 7
Гласове: 13
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930